четверг, 5 сентября 2019 г.

День знань у Голубівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів

Святкова лінійка

           2 вересня в Голубівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулася святкова лінійка, присвячена початку нового навчального року. Це було справжнє свято для всіх учнів школи, що повернулися після канікул, а особливо- для наймолодших школярів-першачків.
Лінійка пройшла в теплій, дружній атмосфері. Були присутні і почесні гості: представники міської ради, райво та спонсори. По закінченню лінійки усі учні школи вирушили на перший в цьому році урок.

 Перший урок

           Після закінчення святкової лінійки, для всіх учнів 1-9 класів Голубівської ЗОШ І-ІІ ступенів були проведені перші уроки.
Класними керівниками були обрані такі теми, як: "Україна очима дітей", "Добре тому жити, хто вміє дружити", "Вірні друзі", "Я люблю свою країну!", "Україна- моя Батьківщина!", "Цінність сучасного світу", "З Україною у серці" і т. ін.
           Протягом цих уроків в учнів виховувалось прагнення бути товариськими, турботливими та чуйними людьми; формувалися добрі відносини між дітьми в класі; вчилися наводити приклади про дружбу; закріплювались такі поняття, як: "патріотизм", "Батьківщина", "Державні символи".
            Були проведені різноманітні види роботи. Учні складали сенкани, виготовляли аплікації, створювали композиції, писали побажання на адресу один- одному та для Батьківщини, переглядали мультфільми, розігрували сценки, грали в ігри та проходили цікаві квести.

Комментариев нет: