понедельник, 15 апреля 2019 г.

Тиждень вихователів ГПД у Перещепинській ЗОШ І-ІІ ступенів №2 (філії КЗ «Перещепинський ООЗ №1»)

З 08.04 по 12.04.2019 року проведено Тиждень вихователів ГПД «Сучасні технології виховання і їх впровадження в групах продовженого дня». В рамках Тижня вихователів ГПД у шкільній бібліотеці пройшли інформаційні хвилинки «Мій улюблений казковий герой» для 1-4 класів. 
          Мета заходу: розвиток інтересу до читання, бажання слухати, висловлювати свої думки про прочитане. Бібліотекар зазначила, що книга в житті людини має величезне значення. І хоча інформаційними лідерами для дітей є телевізори та комп’ютери, проте книга була і залишається головним джерелом інформації та базових знань. Діти жваво цікавилися книгами, слухали розповіді бібліотекаря, відповідали на запитання вікторини, присвяченої книзі під назвою «До знань золотої скарбниці», взяли участь в літературних іграх. 
Проведені виховні заходи в ГПД, спрямовані на розвиток інтелектуальних, творчих, естетичних  здібностей. Вихователі   проводили спортивні години: рухливі ігри, естафети, вправи  з м’ячами,  зі скакалками  (різноманітні стрибки на місці та в русі), спортивні розваги з  футбольними м’ячами


        .


      
12.04.2019 року відбулося засідання круглого столу вихователів ГПД та адміністрації закладу, на якому були підведені підсумки проведення Тижня вихователів ГПД.




Комментариев нет: