вторник, 9 апреля 2019 г.


День здоров’я святкує садок




8 квітня в закладі  дошкільної освіти «Ромашка» Перещепинської міської ради пройшов  День здоров'я.
Вихователями складено перспективне планування проведення Днів здоров’я та розроблено заходи, які проводяться з дітьми впродовж дня. Ранок у всіх групах розпочався із комплексу вправ ранкової гімнастики, яка є обов’язковою формою проведення для всіх малят відповідно до вікової категорії.

Інструктор з фізичної культури  Валь Людмила Миколаївна провела для дітей середніх та старших  груп спортивну розвагу на тему «Здоровя – це сила» . Розвага проведена з метою профілактики плоскостопості 
та вдосконалення навичок виконання основних рухів  в умовах змагання . 
Під час розваги  діти  танцювали спортивні таночки, грали в музично - спортивні ігри, змагалися у веселих  іграх-естафетах  та малювали пальцями ніг  на аркуші паперу. 
Після змагань діти отримали подарунки та  медалі за спритність та активність. Протягом дня з великим захопленням вихованці всіх вікових груп грали у цікаві рухливі ігри, робили гімнастику для пальчиків, дидактичні вправи валеологічного напрямку. Педагоги у доступній формі поповнили скарбничку знань дітей про різноманітні види спорту, відомих спортсменів України та про значення фізкультури і спорту для зміцнення здоров'я українців. У другій половині дня проведено гімнастику пробудження із застосуванням музики. 
День пройшов весело і цікаво - діти відчували себе щасливими і життєрадісними. Малята не тільки повеселились, але ще й дізналися багато корисного і повчального про здоровий спосіб життя.

Комментариев нет: