воскресенье, 19 мая 2019 г.

Заходи, проведені у Перещепинській ЗОШ І-ІІ ступенів №2 (філії КЗ «Перещепинського ООЗ №1») з 13.05.2019 р. по 17.05.2019 р.


13 травня 2019 року в школі відбулося урочисте відкриття тижня Європи в України. Учні 8-х класів під керівництвом вчителів історії Чернуської В.М. та англійської мови Кучми Т.В. підготували усний журнал на тему «Відкрий для себе Європу».
 
14 травня відбулося засідання шкільної  Ради лідерів, тема якого «Україна-ЄС: шлях до Європи»,  на якому розглядалися перспективи  вступу України до ЄС.


 15 травня відбувся круглий стіл для учнів 9А і 9Б класів на тему: «Європейський вибір України: від перспектив до реалій». В ході засідання круглого столу здобувачі освіти активно обговорювали  позитивні та негативні наслідки вступу України в ЄС.  

17 травня на закритті тижня Європи в Україні в  закладі були проведені єдині уроки на тему: «Україна – ЄС: шлях до Європи». Заключним став загальношкільний флешмоб.
 

В рамках тижня шкільна рада лідерів випустила буклет «Сторінками історії ЄС»,  провела конкурс малюнків з метою популяризації європейських країн, пізнання їх культури традицій.
З метою відновлення та вшанування українських традицій 16 травня в закладі відзначали День вишиванки.  Всі учні в барвистих вишиванках зібралися на загальношкільний флешмоб, а протягом для діяла фотостудія «Я, у вишиванці!»

Комментариев нет: