воскресенье, 2 июня 2019 г.

Заходи, проведені у Перещепинській ЗОШ І-ІІ ступенів №2 (філії КЗ «Перещепинського ООЗ №1») з 27.05.2019 р. по 31.05.2019 р.


Протягом тижня,  під час навчальної практики, учні 5-8 класів  разом з учителями проводили дослідження з фізики та інформатики,  краєзнавчо - пошукову роботу з української літератури, удосконалювали знання з англійської мови. 31 травня на відкритому засіданні ШНТ «Еврика» презентували свої роботи. Творчо підійшли до реалізації поставлених завдань учні 8А та 8Б класів. Проводили дослідницьку роботу з наступних тем: «Музичні інструменти та їх походження», «Фольклор та його жанри. Народні музичні інструменти м. Перещепине» з української літератури, «Інформаційні товари та послуги», «У здоровому тілі здоровий дух» з інформатики та «Фізичні явища» - з фізики. Учні 6, 8А та 9 класів розповіли про країну Іспанію іспанською мовою.



 Вручення дипломів та грамот за участь у Всеукраїнський конкурсах.

 27 травня на базі закладу почав працювати дитячий табір відпочинку «Веселка». З метою організованого довкілля для дітей було сплановано заходи для їхнього  різнобічного розвитку та роботи за інтересами, цікаві заходи та змагання.

 День книги

 Ранкова зарядка

Школа безпеки 

  Ігротека




Завідувач філії Л.В. Коломієць

Комментариев нет: