среда, 4 сентября 2019 г.

Серпнева конференція педагогічних працівників Перещепинської ОТГ


●  Сепнева конференція - 2019 ●

«Освіта – найпотужніша зброя, аби змінити світ»
– Нельсон Мандела

Напередодні нового навчального року відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Перещепинської об’єднаної територіальної громади.
28 серпня 2019 року Базовий центр культури і дозвілля гостинно приймав освітян громади у своїй вишуканій глядацькій залі.



Серпнева конференція – це підведення підсумків за минулий навчальний рік, відзначення досягнень, визначення перспективних планів роботи педагогів, цікаві зустрічі, обмін думками та враженнями.

Роботу конференції розпочав голова Перещепинської міської ради Володимир Іванович Савєльєв, який привітав  освітян з початком нового навчального року та вручив подяки педагогічним працівникам за сумлінну і плідну працю та високий професіоналізм.




   З вітальним словом до присутніх звернувся Анатолій Григорович Білик – депутат обласної ради, голова Центрального комітету профспілки працівників харчової, переробної промисловості та суміжних галузей . Він відзначив роботу голів профспілкових комітетів закладів освіти на вручив подяки за активну життєву позицію.


 Начальник відділу освіти Лариса Миколаївна Явтуховська підвела підсумки розвитку галузі освіти Перещепинської ОТГ у 2018-2019 навчальному році та визначила завдання на новий навчальний рік. Виступ супроводжувався слайдами мультимедійної презентації.



    У своїй промові начальник відділу освіти зосередила увагу на реалізації Концепції Нової української школи, забезпеченні шкіл новими підручниками, оздоровленні дітей у пришкільних та морському таборах, проведенні ремонтів, мотивації вчителів, оптимізації закладів освіти, фінансуванні, закупівлі нового шкільного автобусу, оснащенні закладів освіти новими меблями, комп’ютерною технікою та провідним інтернетом з доступом учасників освітнього процесу до WI-FI.
Наголосила на важливості питання забезпечення доступу до якісної освіти дітей з особливими освітніми потребами.  «Кожна дитина особлива, кожна дитина має право прийти до школи і бути щасливою», – зауважила Лариса Миколаївна.



Вагомий внесок у створення цьогорічної серпневої конференції зробив колектив Центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді.  Вихованці зразкового хореографічного гуртка «THE BEST» підкорили глядачів своїми талантами, артистичністю, яскравістю нарядів і сонячним настроєм, який супроводжував кожен виступ, а також подарували святковий настрій та позитивні емоції усім учасникам та гостям конференції. 





 На завершення серпневої конференції пролунав перший дзвоник, сповіщаючи про початок нового навчального року. 







Комментариев нет: